zaterdag 11 juni - Reisverslag uit Page, Verenigde Staten van chris vliet - WaarBenJij.nu zaterdag 11 juni - Reisverslag uit Page, Verenigde Staten van chris vliet - WaarBenJij.nu

zaterdag 11 juni

Door: chrisennienke

Blijf op de hoogte en volg chris

12 Juni 2011 | Verenigde Staten, Page

Lekker opgestaan Been nog @##$ maar oke Vandaag zowiezo geen trail lopen. Wel lekker ontbeten en het stikte van die mutsjes quakers Allemaal de grote van een smurf en de mannen allemaal een haarmodelletje bloempot Niks mis mee maar het viel wel op. Na het ontbijt lekker de auto ingeruimd en uitgechecked. Op naar page. Onderweg in een klein hilliebilliestadje gestopt. Er was een autoshow niet echt veel spektakel maar wel een hoop leuke autoos Koffie op een terrasje tussen de klagende bejaarde maar wel in cowoy laarzen en jeans . Schitterend. Toen weer door wat opviel was dat het wel groener en vlakker werd. Maar nog steeds kilometers lange rechte wegen met af en toe een auto Sherrif auto’s met een pop erin werken toch wel. Want iedereen houd zich aan de snelheid In nederland had ik al aan de 180 gezeten op zulke wegen. Maar hier toch maar niet. We kwamen bij de glen canyon dam en hebben deze toch maar even bekeken geen spektakel voor Amerikanen, maar ik heb er nog nooit een gezien dus was wel onder de indruk. We konden pas om 3 uur inchecken Dus eerst een rondvaart door lake powell. Lekker onderuit genieten van de prachtige natuur en een hele boel info over het ontstaan van de bergen enz Erg leuk. Lekker gedineerd bij Bonkers heerlijk buiten gezeten Temp rond de 34 graden en kurkdroog pff gelukkig konden we buiten zitten Maar het eten was zalig Nu lekker douchen en slapen.

• 12 Juni 2011 - 13:48

Marco Jongen:

Hallo luitjes ,

Zit met verbazing jullie reis verslag te lezen.Wat moet dat een geweldige vakantie zijn zeg..
    Is het een beetje uit te houden daar in de United States of the verenigde Staten van Amerika ?????
    Vast wel.
    Heb de link ook ff doorgestuurd naar de zaak zodat ik op een dood momentje ( yeah right ) ook jullie avonturen kan lezen..

Hou jullie in de gaten..
    Enjoy.

Greetz uit Spike-City

• 12 Juni 2011 - 15:22

Karina:

Hoi,

Wat een leuke verhalen.
    Veel succes met je been, hoop dat het snel over is.
    Jammer van die ster foto`s, maar dat gaat vast nog wel lukken.
    Ik vind de foto van de lucht zeer mooi.

Lieve Groeten Karina

• 13 Juni 2011 - 03:12

Chrisennienke :

he marco ja man is echt super totaal anders als de thai en leuk dat je meleest is ook voor onszelf leuk om straks alles nog een te beleven @karina Hoi lief echt leuk om je af en toe te horen / lezen We hebben het geweldig Jammer om te horen dat julie niet kunnen barbeknoeien maar we komen jullie tussen door wel ff een wat heb ik je gemist knuffel geven haha groetjes aan die andere lieverd . Nienke en Chris

• 14 Juni 2011 - 19:15

Fred:

Wat een bijzondere dag hebben jullie weer beleefd. Leuk! Heb je die grap nog gemaakt 'Vat geen cow boy'? haha.
    De sheriff in de auto was dat een mannelijke of een vrouwelijke pop? of reden jullie toch zoooo snel dat je dat niet hebt kunnen zien? Al met al weer een mooie dag gehad. Ciao,Fred