zondag 19 juni Hoera - Reisverslag uit Monterey, Verenigde Staten van chris vliet - WaarBenJij.nu zondag 19 juni Hoera - Reisverslag uit Monterey, Verenigde Staten van chris vliet - WaarBenJij.nu

zondag 19 juni Hoera

Door: chrisennienke

Blijf op de hoogte en volg chris

19 Juni 2011 | Verenigde Staten, Monterey

Er is een jarig hieperdepiep thats me Kadootje nr 1 kookboek van Ramon Beuk. KAdo nr 2 Ik heb me een dag verrekend waardoor we morgen een extra dag in San fransisco hebben Ben met allebei blij Vandaag gaan we de zee op om walvissen te zien. Ben echt vol verwachting We ontbijten in een klein restaurantje waar de zeeleeuwen voor de deur liggen haha Die beesten maken wel een hoop herrie. Gisteren zagen we de zeeolifanten maar die lagen lekker te slapen maar deze jongens duwen elkaar van het platform af en ruzieen wat af. echt grappig. Na een ontbijtje op naar de boot. Een kleine boot zoals met zeevissen zeg maar En om 10 uur vertrekken we richting de walvissen. Ze zijn gezien dus de kans is erg groot dat het gaat lukken Na een uurtje varen met golven van een metertje of 3 a 4 zijn we op de plek van waar de walvissen zitten. Een onderzees ravijn van 11000 feet diep. Grappig is nu weer dat een hoop mensen die haast hadden om je plekkie in te pikken Als eerste aan boord wilden, nu kotsend over de reling hangen zo zie je maar. God ziet alles en straft meteen haha En ja hoor we zien de eerste walvissen blazen Zo tof kreeg er echt kippevel van gewoon het idee. Je mag niet dichtbij komen met de boot maar we waren toch zover dat je ze eigenlijk best goed kon zien. Niet dat ze uit het water sprongen maar je zag iedere keer de rug omhoog komen, blazen en natuurlijk de staart Helemaal geweldig de tijd vloog voorbij en voor dat we het wisten moesten we alweer terug. Een geweldige ervaring rijker. Lekker gewandeld door monterey Naar het zee aquarium geweest Viel een tikkie tegen maar Monterey zelf vind ik helemaal super. Daarna de 17 mile drive gedaan ook zeer leuk met wederom geweldige uitzichten En nu is de puf er uit Straks lekker slaapies doen en morgen op naar San fransisco

• 20 Juni 2011 - 04:35

Karina:

Goedemorgen vanuit het zonnige Nederland.
    Wat een geluk dat je de walvissen hebt kunnen zien, het is echt super tof hé.
    Een ervaring die je nooit zult vergeten.
    San fransisco is super tof, niet vergeten met de cabel car en een overtocht naar de overkant is ook erg leuk. Je hebt daar ook een bos met hele hoge bomen echt de moeite waard. Via Pier 39 en onder de Golden brug door is de natuur ook zeer mooi.

Lieve groeten x

• 20 Juni 2011 - 06:39

Jeroen:

Hey buddies, how you doin'?

Dagje te laat, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
    Leuke verhalen weer, de kuststrook staat voor ons nog op de 'to do'-list!

Nog even iets om te lachen; 'k was zaterdag bij Loek, ik liep in de hal achter 'Dag' (hij liep op z'n spin-schoenen). Hij dacht de bocht bij de wc te nemen, glijdt vervolgens vól onderuit (natte vloer + spin-schoenen = geen grip...). Echt, je kon me opvegen!

Veel plezier in SF vandaag!

• 21 Juni 2011 - 00:15

Chrisennienke:

Hoi Karina Thnx voor de tips het bos hebben we gedaan ruikt er ook super sterk naar natuur. Hebben we af en toe wel nodig.

He jeroen goed om weer wat te horen Hahah ik lig ook in een deuk hier. Wederom god ziet alles en straft meteen DAg En ja de kust strook is echt kick de dorpjes erlangs geweldig echt