Dinsdag 21 juni
Door: chrisennienke
Blijf op de hoogte en volg chris
22 Juni 2011 | Verenigde Staten, San Francisco
Vandaag gaan we lekker touristen. In SF eerst op zoek naar een verdwenen starbucks Ik heb er een gezien op google maps We zijn er gisteren op weg naar het hotel langs gereden maar hij is weg Helemaal weg. Dus maar een ander alternatiefje de volgende starbucks lang leve Amerika. We nemen lekker capu met een yoghurt granola erbij. Dan gaan we naar de farmers market die er 3 keer in de week is Maar uiteindelijk besluiten we toch om lekker de hop on hop off bus te nemen voor 35 dollar kan je 2 dagen op dat ding springen en alle sights bezoeken We gaan eerst naar de golden gate En besluiten om naar de andere kant te wandelen een mooi tochtje De wind is echt koud JE ziet hoeveel stroming er in de baai is echt bizar. Eenmaal aan de overkant genieten we wat van het uitzicht En de bus is er alweer dan lekker naar lombardstreet the kronkeligste straat van sf Wel bekend van cops en robbers in midtown madness 2. Het was nog een flinke tippel op een nog flinkere schuine straat. Dus nemen we de cabelcar. Kan die ook gelijk van de lijst af We klimmen lekker op de treeplank om buiten aan het trammetje te hangen voor de volle belevenis zeg maar. Erg leuk. Het straatje is echt super Als ik er kon wonen zou ik het zo doen. We lopen de schuine straat naar beneden. Echt super schuin en de vijf dollar voor de kabeltram is well spend trekken we als conclusie. Toen we beneden aankwamen zijn we lekker gaan lunchen Jaja de tijd vliegt En daarna de three painted ladies Oftewel de huisjes van Full house. Paar fotootjes genomen en heerlijk in het gras van het uitzicht liggen genieten. Lag in dat gras te denken Je zal daar wonen en iedere dag honderden va die idioten die in het gras naar jou huis liggen te loeren brrr.Toen waren we wel beetje klaar en mijn enkel heeft het formaat van mijn dijbeen Dus eerst lekker liggen en dan zoeken waar we gaan eten Whattelse. Haha. We hebben vegas geboekt kreeg een aanbieding in de mail voor een suite in the venetian voor krap 100 dollar dus die laat ik maar niet schieten. Maar voorlopig nog een dagje touristen morgen alcatraz en 49 mile Vandaag gaan we lekker naar golden gate park en nog een paar dingetjes. JAja tis een zwaar leven maar iemand moet het doen