woensdag 15 en donderdag 16 juni - Reisverslag uit Anaheim, Verenigde Staten van chris vliet - WaarBenJij.nu woensdag 15 en donderdag 16 juni - Reisverslag uit Anaheim, Verenigde Staten van chris vliet - WaarBenJij.nu

woensdag 15 en donderdag 16 juni

Door: chrisennienke

Blijf op de hoogte en volg chris

16 Juni 2011 | Verenigde Staten, Anaheim

Vandaag maar even 2 daagjes samen gevoegd Woensdag zijn we heerlijk wakker geworden in ons houten huisje En ontbeten om daarna lekker te gaan rijden Ik had me vergist in het tweede stuk van grand canyon en daar was eigenlijk niet veel aan scenic views enz. Ik was daar wel vanuit gegaan dus waren we eigenlijk veel te vlug op de snelweg maar ja niet getreurd Lekker kilometertjes maken en al snel konden we de route 66 op. Bij het eerste plaatsje seligman was echt het rock en roll sfeertje super leuk voor de rest viel het eerlijk gezegd een beetje tegen. Misschien omdat mijn verwachtingen wat hoog lagen maar ach niet getreurd. Lekker over de heeeeeleeee lang rechte route 66 gereden naar kingman En hotelletje goed Nienke lekker de was gedaan in een laundrette. En boodschappen gedaan. De rest lekker relaxed het was gisteren in kingman 43 graden. Dat was wel bizar zo warm en droog dat je je lenzen voelde krimpen. Ik heb geleerd dat als je je appelklokhuis weggooid hij over 100 jaar nog steeds als een gedroogd klok huis op de plek ligt. Vandaag hebben we de rit van kingman naar la gemaakt. Waar ik nu op 10 min lopen van de ingang van het disney park lig te typen. Was wel een roerig ritje 6 uur rijden is wel een eind ook als je lekker wisselt merk je toch op het eind dat je moe word en je inschatting wat slechter. We hebben door hollywood en berverly hills getuft erg leuk en lekker een minestrone en bagel bij een wannabee soupnazi (aflevering seinfeld ) gegeten. Grappig daar was dat er echt het ene na het andere opgewarmde lijk naar binnen waggelde echt grappig een strak getrokken smoeltje donald duck botox lippen In de auto kan het best wel. Maar dan stappen ze uit met de souplese van mijn overleden grootmoeder en kruipen ze de winkel in echt heel apart om te zien. Nu gaan we zo lekker kaartjes halen voor disney en wat eten Hoop dat in nederland weer wat lekkerder word hier in la is het ong 25 graden en breekt het zonnetje door. Erg lekker