vrijdag 17 juni - Reisverslag uit Anaheim, Verenigde Staten van chris vliet - WaarBenJij.nu vrijdag 17 juni - Reisverslag uit Anaheim, Verenigde Staten van chris vliet - WaarBenJij.nu

vrijdag 17 juni

Door: chrisennienke

Blijf op de hoogte en volg chris

17 Juni 2011 | Verenigde Staten, Anaheim

Vandaag lekker naar Disney geweest heel de dag rond gelopen en nu met ijs op mijn scheenbeen dit stukje te typen. Disney echt een heerlijk park weer, Parijs is echt bijna een replica van deze. Toen naar de californian adventure. Dit is bijna net zo groot als het disney park dat hadden we niet verwacht. Het weer is prachtig voor de parken niet zonnig en een graadje of 20. Strakjes gaan we nog naar living colors Geen idee wat het is maar ze doen er nogal druk over dus zal wel leuk zijn. Morgen gaan we la verlaten en op weg naar montery. Oja ik heb clam chowder gegeten stond op ons lijstje is dus een soort mosselsoup echt heerlijk. En we hebben zuurdesem brood zien maken en gelijk een brood gekocht Heerlijk vers brood. Sommige dingen snappen die amerikanen toch niet. De amerikaanse droom is toch niet de mijne ben ik bang Vind het hier super maar om te wonen brrrrrr

• 18 Juni 2011 - 12:33

Ilse:

Vandaag eens gaan lezen wat jullie allemaal hebben beleefd! Klinkt allemaal geweldig(!) en wat een mooie foto's!! Mijn vakantie zit er helaas weer op. Het was super leuk op Kreta, alleen het weer in het begin zat een beetje tegen. Echt gegoten heeft het de eerste paar dagen. Toen met een autootje rond gereden, was wel leuk, maar doe mij maar scootertje, dan beleef je de natuur toch veel meer. Nu weer eerste werkweek gehad. Minder; hihi.
    Oh ja, heb je je mail al gecheckt Nienke? Zo nee, dan wel ff doen hoor! *Big smile*

Veel plezier nog jullie!
    Liefs, Ilse

• 18 Juni 2011 - 20:41

Jacqueline Wetsteijn:

Hey Chris (en Nienke),
    Ben druk bezig onze reis naar the USA vorm te geven en krijg veel zin als ik jouw verslag lees, Chris!
    Echt super allemaal!
    Fijne verjaardag morgen en een hele goeie reis verder.
    Groeten,
    Jacq.

• 18 Juni 2011 - 21:49

Edwin En Angela:

Hi Chris en Nienke, eindelijk een berichtje van ons. We hebben zojuist alles gelezen en bekeken. Na Rome een drukke werkweek gehad en vanavond eindelijk effe tijd om onze achterstand in te halen.
    Wat een prachtige verhalen en foto's. Jullie genieten er gelukkig erg van.
    Hopen wel dat het gauw beter gaat met Chris z'n been. Geniet ervan jongens (ook van de hamburgers!!). Ik (Angela) zou er nu wel eentje lusten). Take care and enjoy it!! Liefs Ed en An

• 18 Juni 2011 - 22:04

Edwin En Angela:

Er is er een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat is Chris.
    Dat vinden Ed en An zo prettig jaja en daarom zingen wij blij.... etc etc.
    Chris van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet er lekker van en laat je maar verwennen door Nienke .... een beenmassage ofzo ;-))

• 19 Juni 2011 - 09:08

Marco Jongen:

Heeee......Globetrotters ,

Ik zie ( en lees ) dat jullie het prima naar jullie zin hebben.
    Mooie foto's en de verhalen zijn erg leuk om te lezen van wat jullie zoal allemaal zien en meemaken.
    ik weet niet of het bij jullie een dag eerder is of een dag later maar " Who gives a fuck" , Chris van harte gefeliciteerd met je 49e verjaardag ( nog 1 verwijdered van Abraham whoehahahahaha ...sorry )
    Maak er een te gekke dag van daar ...

Groeten uit Spike-City.
    X

• 19 Juni 2011 - 09:21

Karen:

Happy Birthday to you!

• 19 Juni 2011 - 09:32

Wout En Marja:

Hallo Chris en Nienke, wat leuk allemaal. We genieten gewoon mee.
    Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Chris. Groetjes van ons.

• 19 Juni 2011 - 11:24

Karina:

Hoi beide, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Neem maar een stuk taart op je verjaardag, dat moet daar geen probleem zijn daar. Je weet het hoe zoeter hoe beter in Amerika.
    Leuk om de te lezen jullie avonturen in LA, voor mij gaat het ook weer leven.
    Wij zijn vandaag aan het bij komen van de samen loop voor hoop, in Leerdam 125 duizend euro in 24 uur lopen opgehaald voor onderzoek tegen kanker. Ja, in de regen, wind en zon.
    Maar het was zeer succesvol.

Veel liefs vanuit regenachtig Dordt

• 19 Juni 2011 - 11:58

Fred,Naomi & Marijn:

Gefeliciteerd! En ontbijt op bed gehad??! Maak er een onvergetelijke dag van! Veel liefs, van ons 3-tjes.

• 19 Juni 2011 - 12:56

Naomi:

Heej genieters!
    Jullie verhalen klinken echt super, het is een groot feest volgens mij!
    Als eerste van Harte Chris en nog heel veel jaren erbij, samen met Nienke!
    Maarre....niet stiekempies gaan emigreren he, want dan moeten we jullie veel te lang missen..;))
    Zet jullie reis op deze manier lekker voort en sterkte met je been Chris!

Liefs Naomi

• 19 Juni 2011 - 14:25

Chrisennienke:

Hoi allemaal Dank jullie wel voor de reacties Voel ik me echt jarig :-) Gisteren geen verslagje maar datkomt vanavond nu 7 uur in de ochtend hier Monterey. Karina en floor echt super prestatie KAnjers haha. Wij gan walvissen kijken verlag van gisteren en vandaag volgt vanavond xx